Wiegkistjes

Wiegkistjes

De wiegkistjes zijn van MDF gemaakt. Het ronde deksel ontstaat door het vacuüm trekken tot de gewenste vorm. De hoekverbindingen zijn ingefreesd en verlijmd. Door deze vormgeving zijn de kistjes arbeidsintensiever. Het kistje wordt afgewerkt door het in meerdere lagen te spuiten.

Onze kleuren zijn kenmerkend op twee manieren; door de kleur zelf en de daaraan gekoppelde namen, die betekenisvol kunnen worden genoemd.

Maat en kleur 65 cm

Maat en kleur 40 cm

Maten

De wiegkistjes zijn verkrijgbaar in 2 maten: 40 en 65 cm.

65 cm : De bodemmaat is 65 cm X 25 cm en de bovenmaat is 65cm X 30 cm. Binnenhoogte 15 cm zijkant en in het midden 20 cm (door het rondoplopende deksel).

40 cm : De bodemmaat is 40 cm X 15 cm en de bovenmaat is 40cm X 20 cm. Binnenhoogte 12 cm zijkant en in het midden 15 cm (door het rondoplopende deksel).

Bloem:

Beer:

Effen:

Bekleding

De wiegkistjes worden bekleed met fijne katoen. Bijvoorbeeld een broderie met opengewerkt bloemmotiefje met een glansdraadje, in wit of crème, of met een beertje, alleen in crème, ook met een glansdraadje. Daarnaast is er nog de mogelijkheid van ongebleekte katoen.

De bekleding wordt afgewerkt met een mooi kantje. Het matrasje is tweezijdig te gebruiken, enerzijds met de genoemde katoen, de andere zijde met badstof. Een kussentje en lakentje maken het geheel compleet.

Indien u een andere stof wenst is dit in overleg mogelijk. Dit heeft invloed op de levertijd.

Wilt u een uitvaartkistje of mandje bestellen?

Bel: +31 (0)546 455690 / +31 (0)6 4006 88 75

Wij helpen u graag persoonlijk verder!